Willem II en Robey Sportswear presenteren derde tenue
Fotografie door
Robey Sportswear

In navolging van het uit- en thuistenue, presenteert Willem II in samenwerking met Robey Sportswear vandaag het derde tenue voor het huidige seizoen. ‘Dark navy’ en ‘galaxy blue’ zijn de kleuren waarin de Tricolores vrijdag in de uitwedstrijd tegen Jong AZ voor het eerst aantreden. 

Afbeelding
Derde shirt

De blauwtinten zijn verweven in een W-patroon, een moderne variant op de traditionele banen van het thuisshirt. Het shirt is afgewerkt met een ronde hals met witte accenten die ook in de mouwuiteinden terugkomen. Aan de achterkant staat bovenaan het shirt, net zoals bij het thuis- en uitshirt, het Tilburgse stadswapen afgebeeld met daaronder twee zinnen uit het clublied die het shirt van afgelopen seizoen opvolgen: 'Stoere bend’ welbekend, Jij staat voor ied’re bal'.

Het Willem II-logo staat, geheel in stijl van het shirt, in een witte outline variant op het shirt afgebeeld. De Robey-logo’s, uitingen van AVEC en BTT, spelersnamen en rugnummers zijn ook in wit op het shirt te bewonderen. Een rood-wit-blauw accent rechtsonder in het shirt zorgt ervoor dat het shirt tot in de details is afgewerkt.

Het derde short bevat dezelfde kleurencombinatie als het wedstrijdshirt. De dark navy kousen met witte accenten maken het derde tenue compleet!

Direct verkrijgbaar
Het derde tenue is vanaf vandaag verkrijgbaar in onze fanshop en online. Klik hier om direct jouw tenue te scoren!  

Om supporters die het shirt zo snel mogelijk willen bemachtigen de kans te geven het shirt te passen, is onze fanshop vanavond tot 20.00 uur geopend. Tevens is er vanavond ook de mogelijkheid om jouw shirt direct te laten bedrukken. 

Afbeelding
Derde tenue

Bericht delen