Willem II en Bonheur Horeca Groep verlengen samenwerking
Fotografie door
Toin Damen

Willem II en Bonheur Horeca Groep zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al 30 jaar werkt Bonheur samen met Willem II en het is sinds 2000 de vaste horeca-exploitant van het Koning Willem II stadion. Aan die langdurige samenwerking komt wederom een vervolg want beide partijen hebben een contractverlenging getekend tot de zomer van 2033.

Bonheur is een vertrouwd gezicht in het Koning Willem II stadion, dat naast de horeca-exploitatie tijdens de thuiswedstrijden van Willem II ook dient als dé congres- en evenementenlocatie van Midden-Brabant. In 2017 heeft het hoofdgebouw een aanzienlijke metamorfose ondergaan, wat heeft geresulteerd in een verbeterde beleving tijdens wedstrijden, congressen en evenementen.

Aankomende zomer worden onder de vakken C, E en J extra horecavoorzieningen gerealiseerd. Algemeen directeur Tim Wijdemans: ‘Allereerst ben ik verheugd dat we onze goede samenwerking gaan voorzetten, ondanks de ‘uitdagende’ markt op dit moment zien we nog steeds kansen. Met de uitbreiding van de nieuwe (horeca)faciliteiten kunnen we de supporters (en bezoekers van evenementen) nog beter voorzien van service en gastvrijheid op maat.

Algemeen directeur Martin van Geel is ook verheugd over de langdurige samenwerking: ‘Bonheur is al jaren een betrouwbare horecapartner die constant streeft naar een verbetering van de beleving voor onze supporters en sponsoren. We zijn echt al jarenlang hele goede partners die fantastisch samenwerken. De nieuwe en extra horecapunten in het stadion bieden zowel Willem II als Bonheur een mooie gelegenheid om onze supporters nog beter te voorzien tijdens de thuiswedstrijden van Willem II.’

Bericht delen