Willem II De Podcast met Llonch, Swinkels & Victoria

In de zesde aflevering van Willem II De Podcast spreekt Pim Smolders met aanvoerders van Willem II. Arjan Swinkels, Raymond Victoria en onze huidige aanvoerder Pol Llonch vertellen over de band en de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het zijn van de aanvoerder van de Tricolores. Daarnaast wordt er gebeld met Jordens Peters. 

Swinkels speelde in zeven seizoenen 170 officiële duels voor Willem II. Van 2007 tot 2012 droeg hij de aanvoerdersband. Sinds afgelopen zomer is hij Hoofd Willem II Jeugdopleiding, waar Raymond Victoria zijn collega is. Victoria speelde eind jaren '90 Champions League met Willem II en bleef de club tot 2006 als speler trouw. Hij speelde maar liefst 217 wedstrijden. Llonch nam de band in 2021 over van Jordens Peters. Zijn teller staat inmiddels op 138 wedstrijden. 

Swinkels, Victoria en Llonch zijn banddragers geweest in uiteenlopende periodes. Hoe hebben Swinkels en Victoria het ervaren? Wat voor leider is Llonch? De zesde aflevering is een aflevering over mentaliteit, teamgevoel en verantwoordelijkheid. 

Luister nu Willem II De Podcast op JUKE!

Bericht delen