Willem II De Podcast, Champions League in Tilburg
Fotografie door
Willem II Media

Het seizoen 1999-2000 is een seizoen dat Willem II'ers niet zullen vergeten. In dit seizoen behaalden de Tricolores haar grootste succes uit de clubhistorie: Champions League.Onder leiding van Co Adriaanse werd er met een tweede plek in de eredivisie terecht Champions League voetbal gehaald. Na de winterstop verspeelde Willem II in het seizoen 1999-2000 slechts vier punten en plaatste zich direct voor de groepsfase van het grootste Europese clubtoernooi.

In deze podcast spreken we met de architect van het succes. Niemand minder dan Co Adriaanse schuift aan bij presentator Pim Smolders. Ook ontvangen we verdediger Delano Hill. Hill speelde 138 wedstrijden voor Willem II en was in die periode een belangrijke schakel in het elftal. Algemeen directeur Martin van Geel, destijds technisch directeur, maakt de tafel naast Adriaanse en Hill compleet. 

Hoe kijken de heren terug op de Champions League-periode en wat waren de hoogtepunten voor hen? Wat was de sleutel tot succes? Luister nu naar Aflevering 7 van Willem II De Podcast!

Bericht delen