Willem II De Podcast - Aflevering 5

Willem II De Podcast - Aflevering 5

Bij elkaar opgeteld zijn ze bijna een eeuw werkzaam bij Willem II. Lies Oomen, Frank Brugel en Henry van Amelsfort. Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 trad het drietal in dienst. Sindsdien maakten ze samen in goede en slechte tijden heel veel mee bij de club. Genoeg redenen, herinneringen en anekdotes voor een podcast met deze hondstrouwe Willem II’ers. 

Lies Oomen (55 jaar) uit Alphen trad op 18 juni 1990 op de financiele afdeling in dienst. Ze is verantwoordelijk voor de financiele administratie en salarissen, waar ze na al die jaren nog steeds veel plezier in heeft. Frank Brugel (65) maakte in 1988 de overstap van RBC Roosendaal naar Willem II. In zijn eerste twee seizoenen was hij eerste doelman, daarna was hij tweede doelman en keeperstrainer. In 1995 beëindigde hij op 38-jarige leeftijd zijn carrière. Na vier jaar keeperstrainer bij RKC te zijn geweest, keerde hij in 1999 terug in Tilburg. Eerst als keeperstrainer, daarna als teammanager en sinds 2010 is hij accountmanager. Henry van Amelsfort (60) begon in 1992 als vrijwilliger. In 1995 begon hij officieel aan zijn functie als verzorger. Sindsdien groeide hij uit tot een clubicoon en cultuurbewaarder. 

Bijna anderhalf uur
Presentator Pim Smolders duikt met Lies, Frank en Henry het verleden in en spreekt met hen gedurende 1 uur en 24 minuten onder andere over loyaliteit en passie voor de club, er wordt een kijkje achter de schermen gegeven en uiteraard passeren ook veel (grappige) anekdotes de revue. Aflevering 5 van Willem II De Podcast is hieronder te beluisteren. Veel luisterplezier! 

Willem II Media

Laatste nieuws