Willem II bouwt Tricolores Paviljoen

Willem II bouwt Tricolores Paviljoen

In samenwerking met Bonheur Horeca Groep, First Impression, ESG Verhuur en Losberger De Boer wordt deze week op het parkeerterrein voor het Koning Willem II stadion het Tricolores Paviljoen gerealiseerd. Het paviljoen biedt op wedstrijddagen een uitstekende uitkomst voor Willem II-businessclubleden die als gevolg van de beperkte corona-maatregelen niet allen tegelijk gebruik kunnen maken van de horeca- en netwerkmogelijkheden in het stadion. 

Bij de inrichting van het paviljoen is rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. In totaal kunnen maximaal 350 businessclubleden op deze unieke locatie op een veilige manier genieten van hetzelfde comfort en gastvrijheid zoals dat in het stadion aangeboden wordt. 

Partners
Onze audiovisuele partner First Impression voorziet het paviljoen van luxueus entertainment, ESG Verhuur verzorgt het comfortabele en moderne interieur en onze horecapartner Bonheur Horeca Groep staat zoals vanouds graag voor onze businessclubleden klaar. Ook tuincentrum GroenRijk Tilburg kleedt het paviljoen met onder andere planten aan. Losberger De Boer is verantwoordelijk geweest voor de opbouw van het paviljoen.  

Beschikbaar
Het paviljoen is buiten wedstrijddagen ook voor bedrijven en particulieren beschikbaar voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen en andere soortgelijke bijeenkomsten. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan contact worden opgenomen met accountmanager Mitch van Helvert (Mitch.van.Helvert@willem-ii.nl). 

Jules van Iperen

Laatste nieuws