WII Kings leden met korting naar Willem II - AZ

WII Kings leden met korting naar Willem II - AZ

Op zondag 24 februari neemt Willem II het in competitieverband op tegen AZ. Voor deze wedstrijd krijgen WII Kings leden de kans om voor een gereduceerde prijs kaarten te kopen. Een mooi voorproefje op de halve finale!

Kaarten voor de competitiewedstrijd kosten voor WII Kings-leden slechts vijf euro. Per lid kunnen vier kaarten voor het gereduceerde bedrag gekocht worden. De actie is daarbij op alle vakken geldig. 

Bestellen
Om deze kaarten te kunnen bestellen moet je met het geregistreerde account van het WII Kings lid inloggen op www.besteljekaartje.nl. Bij het selecteren van de kaarten verschijnt de gereduceerde prijs.  

Lukt het inloggen niet? Neem dan gerust contact op via wiikings@willem-ii.nl of neem telefonisch contact met ons op via 013 5490 590

LET OP: Deze actie geldt alleen bij de competitiewedstrijd tegen AZ op zondag 24 februari. De aftrap in het Koning Willem II Stadion is om 16.45 uur.

Lid worden
Nog geen lid van de WII Kings? Meld je dan snel aan en profiteer mee van deze actie. Bekijk hier onze WII Kings lidmaatschapsactie!
 

Laatste nieuws