Welcome back, Dan!
Fotografie door
Toin Damen

‘Ain’t nobody, like Daniel Crowley. Makes me happy, makes me feel this way’

Daniel Crowley keert terug bij Willem II. De Engelse middenvelder (24) heeft tweeënhalf jaar na zijn vertrek een contract getekend dat hem tot 30 juni 2023 opnieuw aan Willem II verbindt. De club kan de verbintenis met één jaar verlengen. Crowley gaat spelen met rugnummer 19. 

Zijn vorige periode in Tilburg begon in 2017. In het eerste seizoen kwam Crowley niet veel aan spelen toe en werd hij voor een halfjaar verhuurd aan SC Cambuur. Het seizoen erna liet hij zich gelden en kwam hij in alle competitieduels en bekerwedstrijden in actie. Daarin scoorde hij zesmaal en verzorgde hij elf assists. 

Afbeelding
Crowley

Engeland-periode

In juli 2019 keerde Crowley terug naar zijn thuisstad om voor Birmingham City FC uit te komen. Na een eerste succesvol jaar belandde de Engelsman op de bank. Dat leidde tot een verhuurperiode aan Hull City, waarvoor hij in het seizoen 2020-2021 in totaal 22 wedstrijden speelde. Dit seizoen speelde hij voor Cheltenham Town, waar hij om aan wedstrijdritme te komen een kort termijncontract had tot december 2021. 

Dan, welcome back! 

Afbeelding
Crowley

Bericht delen