Wat doen onze internationals komende dagen?

Wat doen onze internationals komende dagen?

De eerste vijf competitiewedstrijden van Willem II zijn niet onopgemerkt gebleven. Maar liefst vijf spelers zijn opgeroepen om uit te komen voor hun land. Topscoorder van Willem II, Vangelis Pavlidis is samen met Marios Vrousai voor het eerst opgeroepen voor de Griekse nationale ploeg. Mats Köhlert is voor het eerst toegevoegd aan de selectie van Jong Duitsland. Verdediger James McGarry is opgeroepen voor Jong Nieuw-Zeeland en Ché Nunnely mag zich deze week melden bij Oranje O20.

Griekse internationals
Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai zijn beide voor het eerst opgeroepen voor de Griekse nationale ploeg die onder leiding staat van John van ’t Schip. Donderdag speelt Griekenland een EK-kwalificatiewedstrijd uit en tegen Finland. Drie dagen later wordt om 20.45 uur afgetrapt in Athene tegen laagvlieger Liechtenstein. Griekenland zit in een groep met onder andere Italië en heeft momenteel vier punten uit vier wedstrijden behaald in groep J.

Ché Nunnely
De twintigjarige rechtsbuiten is opgenomen in de definitieve selectie voor interlands tegen Engeland en Duitsland. Het elftal staat onder leiding van oud Willem II'er Bert Konterman. Ché heeft op dit moment in totaal zes interlands achter zijn naam staan, waarvan twee basisplaatsen.


Mats Köhlert
Smaakmaker Köhlert scoorde tegen FC Emmen twee prachtige doelpunten, waardoor Willem II één speelronde de nieuwe koploper was. Het eerste doelpunt van Mats werd zelfs verkozen tot het “Doelpunt van de Week” door de Instagram-volgers van NOS Sport. Mede vanwege zijn optreden tegen FC Emmen speelde Mats zich in de kijker bij de Duitse bondscoach.

James McGarry
Verdediger James McGarry speelt op 6 én 9 september met Nieuw Zeeland -23 twee vriendschappelijke wedstrijden in en tegen buurland Australië. De vader van James, Michael McGarry, kwam in zijn carrière 54 keer uit voor de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland.

Wedstrijdschema Willem II-internationals

Datum  Tijd (NL) Wedstrijd   Locatie Eindstand
05/09 18.15 uur Jong Duitsland - Jong Griekenland Vriendschappelijk Zwickau (DUI) 2 - 0
  20.00 uur Engeland O20 - Nederland O20 8-landentoernooi Shrewsbury (ENG) 0 - 0
  20.45 uur Finland - Griekenland EK-kwalificatie Tampere (FIN) 1 - 0
06/09 11.30 uur Australië O23 - Nieuw Zeeland O23 Vriendschappelijk Wollongong (Aus) 1 - 1
08/09 16.00 uur Nederland O20 - Duitsland O20 8-landentoernooi Uden (NL) 1 - 2
  20.45 uur Griekenland - Liechtenstein EK-kwalificatie Athene (GRI) 1 - 1
09/09 11.30 uur Australië O23 - Nieuw Zeeland O23 Vriendschappelijk Campbelltown (Aus) 1 - 1
10/09 20.00 uur Wales O21 - Jong Duitsland EK-kwalificatie Wrexham (WAL) 1 - 5

Laatste nieuws