Vrijdag jaarlijkse minuut stilte

Sinds enkele jaren herdenken we bij de eerste thuiswedstrijd van een nieuw jaar de dierbare Willem II’ers van wie wij in het kalenderjaar daarvoor afscheid namen. Vrijdag staan we stil bij de Willem II’ers die in 2022 overleden zijn en bij het overlijden van de legendarische voetballer Pelé. 

In het bijzonder worden kort voor de aftrap van Willem II – Roda JC de Willem II’ers herdacht die zich gedurende hun leven voor de club hebben ingezet. Dat zijn tijdens de minuut stilte van dit jaar Ron de Roode, Rob Landsbergen, Henk Vriens, Jan Smarius, Jan de Jong, Jan van Berkel, Jos Geboers, Dragan Samardžić, Serge Rossmeisl, Fons van Hoek, Eric Jespers en Sander van Assouw. De minuut stilte is uiteraard ook bedoeld om andere Willem II’ers te herdenken. 

De Braziliaan oud-voetballer Pelé overleed 29 december op 82-jarige leeftijd. Hij had al geruime tijd gezondheidsproblemen. 

Wij vragen alle aanwezigen om vrijdag tijdens deze minuut stilte te gaan staan en respect te tonen voor de Willem II’ers die ons ontvallen zijn. 

Bericht delen