Vriendschappelijke duels live op YouTube

Vriendschappelijke duels live op YouTube

De vriendschappelijke wedstrijden van Willem II tegen Excelsior, Lierse SK, Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam zijn online live te volgen. De duels worden door Willem II live via het YouTube-kanaal gestreamd en zijn open en gratis te bekijken. 

Door de (besloten) wedstrijden live uit te zenden wordt het voor supporters die niet bij vriendschappelijke wedstrijden aanwezig kunnen zijn mogelijk gemaakt de duels online te volgen. Door supporters deze mogelijkheid te bieden wordt ingespeeld op een breed gedragen behoefte. De wedstrijden zijn niet voorzien van commentaar.

Quick Boys
Quick Boys, de tegenstander van aanstaande zaterdag, is voornemens de wedstrijd via haar clubkanalen live te streamen. Ook supporters van Willem II kunnen gebruikmaken van die live-verbinding. 

Excelsior
Op 17 juli spelen de Tricolores op het complex van de Willem II Voetbalacademie de vriendschappelijk wedstrijd tegen Excelsior. Supporters met een vaccinatiebewijs of negatief testresultaat kunnen de wedstrijd op vertoon van dat bewijs, een gratis ticket en geldig legitimatiebewijs bezoeken. Meer informatie daarover vind je hier. 

Za. 10 juli (13.00 uur) Willem II - Quick Boys Besloten
Za. 17 juli (14.30 uur) Willem II - Excelsior Rueckertbaan
Za. 24 juli (13.00 uur) Willem II - Lierse SK Besloten
Za. 31 juli (19.30 uur) Go Ahead Eagles - Willem II De Adelaarshorst
Za. 7 aug. (14.00 uur) Willem II - Sparta R'dam Stadion
Geert van Erven

Laatste nieuws