Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden

Nu duidelijk is dat de competitie definitief is geĆ«indigd, krijgen wij veel vragen over de losse tickets, seizoenkaarten en de start van het seizoen 2020-2021. 

Met onderstaande Q&A hopen wij de meest gestelde vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. We houden deze pagina zo actueel mogelijk, zodat je van de juiste en laatste informatie op de hoogte bent. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Deze antwoorden zijn gebaseerd op informatie die wij op 29 april voorhanden hadden. 

Seizoenkaarthouders / losse tickets

+Ik ben seizoenkaarthouder of heb een los wedstrijdticket. Als de resterende thuiswedstrijden zonder supporters gespeeld worden, krijg ik dan (een deel van) mijn geld terug?

Test

+Wanneer start de seizoenkaartverkoop voor volgend seizoen?

Test

+Waar en wanneer kan ik me inschrijven op de wachtlijst voor de KingSide?

Test

+Wat als de eerste Europese thuiswedstrijd zonder supporters gespeeld moet worden?

Test

Inschrijfformulier KingSide: klik hier

Fanshop / webshop

+Ik heb een Vriendenloterij Cadeau kaart die maar tot 31 mei geldig is. Kan ik die verzilveren nu de fanshop gesloten is?

Test

Informatie Vriendenloterij-cadeaukaart: klik hier

Businessclub-leden

+Blijven de tarieven zoals reeds door Willem II gecommuniceerd voor volgend seizoen van kracht? En hoe worden sponsoren gecompenseerd voor wedstrijden die niet of zonder publiek gespeeld gaan worden?

Test

Is jouw vraag onbeantwoord gebleven? Stuur dan een e-mail naar info@willem-ii.nl. Als gevolg van de bekende maatregelen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Via deze pagina en onze social mediakanalen houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en relevante informatie. 

Geert van Erven

Laatste nieuws