Voorbereiding van start

Voorbereiding van start

De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 is begonnen. Op een uitstekende grasmat, onder een stralende zon en met supporters langs de lijn werkten de Tricolores maandagochtend de eerste training af. 

Nieuwelingen Erik Schouten en Thibaut Lesquoy betraden voor het eerst het trainingsveld. Ook jeugdspelers Jelte Pal en Sam Tel maken in de voorbereiding onderdeel uit van de selectie. Dat geldt ook voor Rick Zuijderwijk, die na een verhuurperiode aan FC Den Bosch het afgelopen halfjaar onderdeel uitmaakte van Willem II O21. Daniel Crowley (privéredenen) en Jizz Hornkamp (individueel programma) ontbraken nog op de training. 

Army green
Onder aanvoering van de nieuwe performance coach Nils Thörner begon de selectie in het krachthonk en later op het gras aan de warming-up. Dat deed de selectie in de nieuwe trainingslijn, die dit seizoen army green met oranje en zwarte accenten is.

Nils Thörner legt de loopoefeningen uit. 

Hoewel de spelers vandaag al in de nieuwe trainingslijn op het veld verschenen, is deze collectie voor supporters nog niet verkrijgbaar. Door de coronasituatie in China is de levering van de kleding voor de fanshop vertraagd. De verwachting is dat de kleding eind juli in de verkoop kan gaan. Houd voor updates tot die tijd de website en social media in de gaten. 

Na precies anderhalf uur maakte trainer Kevin Hofland een einde aan de eerste training. Bekijk hieronder het fotoverslag. 

Toin Damen

Laatste nieuws