Vol uitvak in Den Haag

Vol uitvak in Den Haag

Zaterdag 23 november speelt Willem II de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De aftrap in het Cars Jeans Stadion vindt plaats om 20.45 uur. Alle kaarten voor deze uitwedstrijd zijn verkocht, waardoor de Tricolores in Den Haag gesteund worden door een vol uitvak.

De bussen vertrekken om 18.30 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Den Haag, waar om 20.45 uur wordt afgetrapt.

  Vrienden Niet-vrienden Info
Stichting KingZine €19,00 €29,00 Uitverkocht
       
Supportersclub €19,00 €29,00 Uitverkocht


Autocombi (Uitverkocht)
Autokaarten kosten € 9,00 per stuk. Er geldt een 1-op-3-regeling, oftewel: in iedere auto moeten minstens drie personen zitten. Autokaarten bestellen kan alleen online via deze link. Op de wedstrijddag kan je vanaf 19.15 uur bij het uitvak van het Cars Jeans Stadion terecht om te parkeren in het gastenvak (P4). Ook kan je hier terecht voor het omwisselen van de autokaarten. De parkeerkaart ontvang je per mail op vrijdag 22 november. 

Bekijk hier de handleiding voordat je autokaarten gaat bestellen. Het is namelijk belangrijk dat iedere autokaart wordt geregistreerd op de persoon die ook daadwerkelijk meegaat. Het is voortaan dus niet meer nodig om per e-mail door te geven met wie je in de auto zit. Dit geef je dus al aan bij het bestellen van de autokaarten.

Laatste nieuws