Verlengperiode nadert einde

Verlengperiode nadert einde

De verlengperiode voor seizoenkaarthouders loopt ten einde. Tot en met donderdag 30 juni is het verlengen mogelijk. 

Sinds 23 mei verlengden 6805 supporters hun seizoenkaart. Een groot deel daarvan zijn supporters met een kaart voor de KingSide. Zo’n negentig procent van de KingSiders is er volgend seizoen wederom bij. Indien niet alle KingSide-seizoenkaarthouders verlengen, worden deze plekken beschikbaar voor supporters die op de wachtlijst staan. Zij worden daarover persoonlijk per e-mail geïnformeerd. Naast de KingSide zijn ook Vak E en Vak P (Schrobbelèr-vak) geliefde vakken. Van die vakken heeft ruim 75% van de seizoenkaarthouders verlengd. Heb je jouw seizoenkaart nog niet verlengd? Je hebt nog tot en met donderdag 30 juni 23.59 uur!

Verhuisperiode en vrije verkoop
Seizoenkaarthouders die naar een andere plek willen verhuizen, kunnen dit in de verhuisperiode (1 juli 11.00 uur tot 6 juli 23.59 uur) doen. De vrije verkoop van de overgebleven plekken begint 8 juli om 11.00 uur. 

Met een seizoenkaart bezoek je komend seizoen in de Eerste Divisie 19 thuiswedstrijden al vanaf € 202,00. Meer informatie over een seizoenkaart voor het seizoen 2022-2023? Klik hieronder. 

-

Laatste nieuws