Verleng vanaf dinsdag jouw seizoenkaart

Verleng vanaf dinsdag jouw seizoenkaart

Plaats vijf en Europees voetbal. Ja, velen hadden je vooraf voor gek verklaard. Toch hebben we ’t geflikt. Niet zoals we dat wilden, maar we hebben het verdiend. Een geweldige prestatie van spelers, staf en ook van jou! Zonder jouw steun was deze prachtige prestatie niet mogelijk geweest. Ontzettend bedankt daarvoor.

Als dank voor jouw steun komen we je in het nieuwe seizoen graag tegemoet. Daarom blijven de tarieven van de seizoenkaarten hetzelfde en mag je op vertoon van je nieuwe seizoenkaart gratis naar onze eerste Europese thuiswedstrijd!   

Maar voor het zover is moeten we eerst door deze moeilijke tijd. We bereiden ons in deze periode zo goed mogelijk voor op de toekomst. Jouw steuntje in onze rug hebben we daar hard bij nodig. Dit keer niet vanaf de tribune, maar vanuit huis. Je kunt namelijk van dinsdag 12 mei (9.00 uur) t/m 2 juni jouw seizoenkaart verlengen! Spelen we als gevolg van de corona-maatregelen wedstrijden zonder jouw steun vanaf de tribune, dan komen we jou naar de waarde van het gemiste aantal wedstrijden tegemoet. De exacte invulling van de tegemoetkoming is onder andere afhankelijk van het aantal wedstrijden dat je mist. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het doorschuiven van de gemiste wedstrijden naar het seizoen 2021-2022. 

Wat vooraf goed is te weten, is dat het Koning Willem II stadion volgend seizoen rookvrij is. Er mag dus niet meer gerookt worden. Na 2 juni vervalt je recht op jouw eigen plek. Verhuis je volgend seizoen liever naar een andere plek? De verhuisperiode is van 4 t/m 11 juni. De vrije verkoop start 15 juni. 

Volgend seizoen houden we de stijgende lijn graag vast, want zo’n mooi jaar smaakt naar meer. Samen met jou willen we in ons eigen sfeervolle Koning Willem II stadion nog meer successen vieren. Sta jij ook nu weer op voor Willem II?

Klik hieronder op de informatie die voor jou van belang is.

Toin Damen / Geert van Erven

Laatste nieuws