Verleng nu jouw seizoenkaart!

Eindelijk is het zover. Willem II keert na twee seizoenen terug op het hoogste niveau! Zonder de steun van onze supporters hadden we dit fantastische resultaat niet kunnen behalen. Uiteraard hopen we dat we ook in de Eredivisie op de steun van onze trouwe rood-wit-blauwe achterban mogen rekenen.

Verleng nu jouw seizoenkaart voor het seizoen 2024-2025. Je behoudt hiermee jouw eigen plaats in het Koning Willem II stadion en verzekert je van 17 Eredivisie-thuiswedstrijden in het Koning Willem II stadion. Na de verlengperiode, welke loopt tot en met dinsdag 4 juni 12.00 uur, vervalt het recht op het behouden van de eigen plek.

Digitale seizoenkaart
Een seizoenkaart voor seizoen 2024-2025 is volledig digitaal. Dit houdt in dat je mobiele/digitale seizoenkaart beschikbaar is in jouw ticketshop-account en je deze altijd bij de hand hebt. Mocht je liever een fysieke (hardcard) seizoenkaart ontvangen? Deze is beschikbaar tegen een meerprijs van € 5,-.

Vaste pas geen betaalkaart meer
Mocht je een fysieke (hardcard) seizoenkaart aanvragen, dan is deze pas geen betaalkaart meer. Uiteraard is het tijdens wedstrijden nog altijd mogelijk om met pin te betalen, of bij enkele verkooppunten tegoed op een losse pas te laten zetten. Mocht je nog saldo op jouw huidige seizoenkaart hebben, kun je dit besteden tot 31 december 2024. Daarna vervalt het tegoed. Je kunt via Knip online ook restitutie aanvragen. Hoe je dat doet, vind je hier

Prijsbeleid
Bij het vaststellen van de seizoenkaartprijzen is uitgegaan van het prijsbeleid van het laatste Eredivisieseizoen van Willem II (seizoen 2021-2022) met daarbij een inflatiecorrectie van de afgelopen jaren. Er is dit seizoen in tegenstelling tot vorig seizoen geen vroegboekkorting. Klik hier voor de seizoenkaartprijzen van seizoen 2024-2025.

Stadionverbouwing
Deze zomer wordt het Koning Willem II stadion op verschillende plekken verbouwd. Weten waarom en waar en wat dit eventueel voor gevolgen heeft voor jou? Klik hier voor alle updates.

Verhuizen en vrije verkoop
Seizoenkaarthouders die naar een andere plek willen, kunnen in de verhuisperiode (dinsdag 4 juni 12.00 uur t/m donderdag 13 juni 12.00 uur) voor een nieuwe plek kiezen. De vrije verkoop van seizoenkaarten start op maandag 17 juni 12.00 uur.

Meer info

Bericht delen