BESTEL JOUW SEIZOENKAART

BESTEL JOUW SEIZOENKAART

Iedere Willem II-supporter kan nu een seizoenkaart voor het seizoen 2020-2021 bestellen. 

Succes smaakt naar meer en samen met jou willen we volgend seizoen minstens zoveel hoogtepunten vieren als we afgelopen jaar deden. Om bij al onze thuiswedstrijden in de Eredivisie te zijn en jezelf te verzekeren van jouw eigen vaste plek in het Koning Willem II stadion, kun je vanaf maandag jouw seizoenkaart scoren. 

Spelen we als gevolg van de corona-maatregelen wedstrijden zonder jouw steun vanaf de tribune, dan komen we jou naar de waarde van het gemiste aantal wedstrijden tegemoet. De exacte invulling van de tegemoetkoming is onder andere afhankelijk van het aantal wedstrijden dat je mist. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het doorschuiven van de gemiste wedstrijden naar het seizoen 2021-2022. 

Rookvrij
Vanaf volgend seizoen is ons Koning Willem II stadion rookvrij. Er mag dus niet meer gerookt worden. 

Handleiding
Met onze nieuwe ticketshop kun je heel eenvoudig jouw seizoenkaart bestellen. Maak eerst een account aan of log in met jouw bestaande account. Kun je een helpende hand gebruiken? Check dan de compacte handleiding. Klik hieronder op de informatie die jij nodig hebt. 

013-actie / Meedoenregeling
WII Kings-leden kunnen volgend seizoen uiteraard weer gebruik maken van de 013-actie. Ook de Meedoenregeling is weer van kracht. Meer informatie over deze opties vind je hieronder. 

Willem II Media

Laatste nieuws