Verleng jouw seizoenkaart

Verleng jouw seizoenkaart

Na een veelbewogen jubileumseizoen, waarin met jullie fantastische en onvoorwaardelijke steun is gestreden voor een goede afloop, rechten we onze rug en kijken we vooruit. We maken ons op voor een nieuw seizoen in de Eerste Divisie. Met Kevin Hofland aan het roer gaan we vol passie, strijd en leeuwenmoed voor een terugkeer naar de Eredivisie als hét gezamenlijke doel. Alleen met de steun van onze supporters kunnen we dit behalen. 

Onze vriendschapsband is krachtig. Wat er ook gebeurt. 
Voor de roem, voor de glorie, voor de club, 
Voor altijd Willem II.

Ben jij er weer bij? Verleng dan nu jouw seizoenkaart. Doordat we een niveau lager spelen, passen we ook de tarieven van de seizoenkaarten aan.

Korting op seizoenkaart
Afgelopen seizoen konden seizoenkaarthouders vanwege corona niet bij alle thuiswedstrijden aanwezig zijn. Supporters gingen bij het aanschaffen van een seizoenkaart voor het afgelopen seizoen akkoord met de tegemoetkomingsregeling, waarbij zij vanaf acht gemiste wedstrijden aanspraak maakten op compensatie. Uit coulance heeft de club gedurende afgelopen seizoen besloten om seizoenkaarthouders over alle gemiste wedstrijden naar rato te compenseren in de vorm van een online tegoed. Dat tegoed kan uitsluitend worden besteed aan een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2022-2023. Aanstaande maandag ontvangen alle seizoenkaarthouders een e-mail met daarin hun persoonlijke kortingscode. Na het invoeren van deze kortingscode tijdens het bestelproces, wordt het tegoed als korting op de seizoenkaart toegepast. Wil je als steuntje in de rug van de club geen gebruikmaken van de korting? Gebruik de code dan niet. Daarvoor zijn we je uiteraard dankbaar. Wij hebben respect voor ieder besluit!

We kiezen ervoor om 2,5% van de waarde van de seizoenkaart direct af te dragen aan Willem II Betrokken. Onze maatschappelijke stichting initieert maatschappelijke initiatieven die tot doel hebben talent te ontwikkelen, gezond leven te bevorderen en alle mensen in de regio te laten meetellen. Klik hier voor meer informatie over Willem II Betrokken. 

Verhuizen en vrije verkoop
Seizoenkaarthouders die naar een andere plek willen, kunnen in de verhuisperiode (1 t/m 6 juli) voor een nieuwe plek kiezen. De vrije verkoop van seizoenkaarten start op 8 juli. 

Meer informatie? Maak in onderstaand menu jouw keuze. 

-

Laatste nieuws