VERLENG JOUW SEIZOENKAART

VERLENG JOUW SEIZOENKAART

Een prachtig seizoen met plek vijf en Europees voetbal als eindstation smaakt zeker naar meer. Samen met jou willen we in het seizoen 2020 - 2021 minstens zoveel hoogtepunten vieren als we afgelopen jaar deden. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zonder jouw steun was deze prachtige prestatie niet mogelijk geweest. Dus nogmaals... erg bedankt daarvoor!

Je kunt vanaf nu t/m 1 juni jouw seizoenkaart voor volgend seizoen verlengen. Als dank voor jouw steun komen we je in het nieuwe seizoen graag tegemoet. Daarom blijven de tarieven van de seizoenkaarten hetzelfde en mag je op vertoon van je nieuwe seizoenkaart gratis naar onze eerste Europese thuiswedstrijd! Spelen we als gevolg van de corona-maatregelen wedstrijden zonder jouw steun vanaf de tribune, dan komen we jou naar de waarde van het gemiste aantal wedstrijden tegemoet. De exacte invulling van de tegemoetkoming is onder andere afhankelijk van het aantal wedstrijden dat je mist. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het doorschuiven van de gemiste wedstrijden naar het seizoen 2021-2022.

Wat vooraf goed is te weten, is dat het Koning Willem II stadion volgend seizoen rookvrij is. Er mag dus niet meer gerookt worden. Na 1 juni vervalt je recht op jouw eigen plek. Verhuis je volgend seizoen liever naar een andere plek? De verhuisperiode is van 4 t/m 11 juni. De vrije verkoop start 15 juni.

Tarieven & Handleiding
De prijzen zijn dus niet veranderd. Onze ticketshop is dat wél! Hierdoor is het voortaan eenvoudiger jouw seizoenkaart te verlengen! Kun je een helpende hand gebruiken? Check dan de compacte handleiding. Had jij vorig seizoen een halve seizoenkaart of een seizoenkaart voor vak J, L of N? Volg ook dan de handleiding. 

013-actie / Meedoenregeling
WII Kings-leden kunnen volgend seizoen uiteraard weer gebruik maken van de 013-actie. Ook de Meedoenregeling is weer van kracht. Meer informatie over deze opties vind je hieronder. 

Vragen?
Heb je op onze website geen antwoord op jouw vraag gevonden? Je kunt ons mailen en tijdens de aangepaste openingstijden bezoeken! 

Willem II Media

Laatste nieuws