Van de Looi over Heracles: 'Niet voor niets de Play-Offs gewonnen'

Van de Looi over Heracles: 'Niet voor niets de Play-Offs gewonnen'

Tijdens het persmoment van vrijdagmiddag keek trainer Erwin van de Looi terug op afgelopen week en blikte hij vooruit op de wedstrijd van zondag tegen Heracles Almelo.

Van Vitesse naar Heracles
‘We hebben de nederlaag tegen Vitesse met spelers en staf goed besproken. Het heeft geen zin om daar te lang bij stil te staan. De volgende wedstrijd wacht en dan moeten we er weer staan’, vertelde Van de Looi. Over tegenstander Heracles was hij kort maar krachtig. ‘Dat is een goede ploeg. Ze hebben niet voor niets de Play-Offs gewonnen. Op de spitspositie na - Vermeij in plaats van Weghorst - is Heracles in mijn ogen niet veel veranderd.’

Van den Boomen, Peters en Kali
Branco van den Boomen trainde vanmorgen voor het eerst mee bij Willem II. Van den Boomen, die met rugnummer 17 gaat spelen, werd vanmorgen door de KNVB speelgerechtigd verklaard. Daardoor kan Van de Looi een beroep doen op de middenvelder. ‘Branco heeft op de training een goede indruk achtergelaten. Of en hoeveel speelminuten hij gaat maken, weten we op dit moment niet’, aldus Van de Looi. De naam van één basisspeler gaf de oefenmeester wel prijs: ‘Jordens Peters speelt zondag’. 

Anouar Kali komt zondag zeker niet in actie. De middenvelder heeft de groepstrainingen inmiddels hervat, maar de wedstrijd van zondag komt voor hem nog te vroeg.

Kunstgras
De selectie trainde vanmorgen voor het eerst in aanloop naar het duel tegen Heracles op kunstgras. Dat deed de selectie bij het sportcomplex aan de Spoordijk. Morgenmiddag staat om 15.00 uur de tweede kunstgrastraining op het programma, voordat de selectie voor een overnachting richting Overijssel vertrekt.

Laatste nieuws