Vacature vrijwilliger Fanshop

Vacature vrijwilliger Fanshop

Heb jij een rood-wit-blauw hart en wil je als vrijwilliger aan de slag in een dynamische omgeving? Voor onze fanshop in het Koning Willem II stadion zijn we op korte termijn op zoek naar nieuwe medewerkers! 

De fanshop is open woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Daarnaast opent de clubwinkel uiteraard haar deuren op thuiswedstrijddagen en bij evenementen, zoals onze Koningsdag. Een vaste groep vrijwilligers werkt hier met veel enthousiasme om supporters zo goed mogelijk te helpen. 

Wat verwachten we van je? 
De werkzaamheden bestaan uit het netjes houden van de winkel, aanvullen van merchandise, supporters te woord staan, kassawerkzaamheden en het beheren van de voorraad.
- De werktijden zijn door de week of tijdens het weekend. Op wedstrijddagen is het extra druk en hebben we vaak vele handen nodig. De diensten worden in overleg maandelijks ingeroosterd. 
- Affiniteit met retail is een pre
- Accuraat werken 
- Klantgericht en klantvriendelijk
- Administratieve vaardigheden
- Een pro actieve werkhouding
- Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?
- Een prettige en unieke werkomgeving
- Een gezellig team van vaste fanshop-medewerkers
- Jaarlijkse kerstborrel en barbecue voor vrijwilligers
- Een gratis seizoenkaart
- Personeelskorting

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om aan de slag te gaan in onze fanshop? Of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar fanshop@willem-ii.nl of bel ons (013-5490525).
 

Toin Damen

Laatste nieuws