Updates programma voorbereiding 

Updates programma voorbereiding 

De vriendschappelijke wedstrijd Willem II – Excelsior vindt zaterdag helaas alsnog plaats zonder aanwezigheid van supporters. Vanwege de recent ingevoerde extra corona-maatregelen ten aanzien van evenementen, heeft Willem II na overleg met de gemeente Tilburg besloten om de wedstrijd zonder aanwezigheid van supporters te spelen. Ook is besloten de Koningsdag (7 augustus) anders in te richten. 

De omstandigheden waaronder de wedstrijd tegen Excelsior met supporters gespeeld kan worden zijn voor zowel supporters als de club erg ingewikkeld en beperkend. Vriendschappelijke wedstrijden in de regio zijn normaliter kleinschalige evenementen met een bezoekersvriendelijk en gemakkelijk toegankelijk karakter. De huidige situatie maakt dergelijke omstandigheden niet mogelijk. 
Supporters die de wedstrijd door dit besluit niet kunnen bezoeken en toch willen zien, kunnen het duel rechtstreeks volgen via de livestream die Willem II via het YouTube-kanaal verzorgt. De wedstrijd is vervroegd naar 14.30 uur. 

Koningsdag
Vanwege de genoemde redenen en de gestelde richtlijnen voor evenementen, is besloten onze Koningsdag (7 augustus) dit jaar niet zoals gebruikelijk te organiseren. Het organiseren van activiteiten en horeca op het voorterrein of rondom het stadion is door de maatregelen helaas niet mogelijk. Op Koningsdag spelen de Tricolores om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De entree is gratis. 

Bewijs
Niet-gevaccineerde supporters die de Koningsdag willen bezoeken maken vooraf een afspraak via ‘Testen voor Toegang’. Bij de entree moet het gratis toegangsbewijs, een geldig legitimatiebewijs en via de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs of negatief testresultaat (QR-code) getoond worden.  

Meer informatie over het programma en het toegangsbeleid volgt binnenkort.
 

ProShots / Marcel van Dorst

Laatste nieuws