Update verbouwing: vak N
Fotografie door
Willem II Media

We brengen onze supporters middels een maandelijkse update op de hoogte van de verbouwing.

De eerste fase van de verbouwing op de ring (1e etage) bij vak N is bijna afgerond. Daarmee wordt een eerste stap gezet naar betere faciliteiten, kortere wachtrijen en een efficiĆ«ntere service voor onze supporters. Eind december ronden we de volledige verbouwing bij vak N af. 

Nieuw horecauitgiftepunt
Eind december openen we een nieuw horecauitgiftepunt bij vak N. Hoewel de bouw nog niet volledig is afgerond, is het horecapunt bij vak N vanaf 1 december al operationeel. Let op: in deze beginfase biedt dit punt enkel drankverkoop aan. Voor snacks, chips en andere etenswaarden kunnen supporters terecht bij de bestaande horecaverkooppunten. De betaalmethoden blijven ongewijzigd.

Extra damestoiletten
Naast het extra horecapunt, worden eind december ook extra damestoiletten opgeleverd. Deze faciliteiten zijn bedoeld om de wachttijd tijdens piekmomenten te verminderen. Echter zijn de damestoiletten nog niet gereed op 1 december. Naar verwachting zal de bouw eind december klaar zijn.

Toekomstige uitbreidingen
Het nieuwe horecaverkooppunt en de damestoiletten bij vak N zijn slechts het begin van de verbouwing. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zijn naar verwachting ook extra horecapunten onder de vakken C, E en J gerealiseerd.

We hopen dat deze verbeteringen bijdragen aan een nog betere wedstrijddagervaring voor al onze supporters. Middels deze updates houden we onze supporters graag op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot de verbouwing.

 

Bericht delen