Update verbouwing: Start fase 2
Fotografie door
Willem II Media

Elke maand brengen we onze supporters op de hoogte van de laatste stand van zaken betreffende de verbouwing van het Koning Willem II stadion. In deze update delen we de nieuwste ontwikkelingen rondom de verbouwing. Er zijn vooruitgangen geboekt voor de start van fase 2.

In de afgelopen weken is er uitgebreid vooronderzoek uitgevoerd om de leidingen rondom het stadion in kaart te brengen en de planning van de verbouwing te voltooien. Deze inzet is een cruciale basis geweest voor de start van fase 2 van de verbouwing deze week, met als doel deze af te ronden voor de start van het nieuwe seizoen.

Afbeelding
stadion

Start fase 2 
Tijdens deze fase van de verbouwing worden nieuwe toiletten, horecaverkooppunten en entrees aangelegd. Hoewel het zwaartepunt van de werkzaamheden tijdens de zomerstop plaatsvindt met onder andere de ophoging van de gracht, is er begonnen met voorbereidingen onder de tribunes. 

Vak C 
De werkzaamheden zijn gestart bij vak C, en binnenkort volgen vak E en de sectie H/J. Bij vak C zijn de contouren van het nieuwe fundament al zichtbaar. Hier worden nieuwe toiletvoorzieningen voor heren en dames gerealiseerd, evenals een extra horecaverkooppunt. De nieuwe faciliteiten zijn vanaf volgend seizoen gereed. Vanwege de vroege start bij vak C verloopt de verbouwing volgens planning.

Gezamenlijk statement 
De Raad van Commissarissen van Willem II en Willem II Vastgoed hebben de afgelopen periode gesprekken gevoerd met een delegatie van het Supporterscollectief over de geplande verbouwingen en toekomstige ontwikkelingen in en rondom het stadion. Deze gesprekken hebben geleid tot meer wederzijds begrip. Beide partijen benadrukken op dit moment het belang van het gezamenlijke doel: promoveren. Voor het volledige bericht, klik hier.

Bericht delen