Update verbouwing: Nieuw leercentrum
Fotografie door
Willem II Media

We houden onze supporters maandelijks op de hoogte van de voortgang van de verbouwing. In deze update delen we de nieuwste ontwikkelingen rondom de verbouwing van het Koning Willem II stadion. Er zijn belangrijke vooruitgangen geboekt bij zowel het nieuwe leercentrum als de faciliteiten bij vak N. 

Nieuw Leercentrum
Met de geplande sloop van het onderkomen onder vak H, heeft Willem II Betrokken zijn intrek genomen in een nieuw leercentrum. Op de voormalige locatie onder vak H komt een nieuw horecapunt en een toiletgebouw. De verhuizing is nu voltooid en het nieuwe leercentrum is in gebruik.

Het nieuwe leercentrum, gevestigd in de voormalige kantoren van Bonhour Horeca Groep, is volledig gerenoveerd, heeft nieuwe vloerbedekking en na een verse schilderbeurt en de installatie van een nieuw keukenblok is het helemaal af. Het centrum is nu ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 

Het leercentrum wordt door Willem II Betrokken gebruikt voor onderwijs- en jongerenprojecten zoals Playing for Success en Communicty Champions. Leerlingen komen één keer per week, voor elf weken lang naar de inspirerende leeromgeving. Onder leiding van een vakleerkracht werken de kinderen gericht aan persoonlijke doelen die ze samen met een begeleider hebben opgesteld. 

Afbeelding
Heerkens en van Bavel
Ondertekening van de aannemersovereenkomst met Heerkens van Bavel

Tweede fase
Voor de tweede fase van de verbouwing, die afgerond moet zijn voor de start van het nieuwe voetbalseizoen, zijn aannemersovereenkomsten gesloten met het bedrijf, Heerkens van Bavel Bouw. Wim Mathijsen, hoofd commercie van Heerkens van Bavel Bouw: ‘Wij zijn trots als Tilburgs bouwbedrijf deze aanpassingen aan het stadion uit te mogen voeren. We maken het stadion veiliger en gaan ervoor zorgen dat de Willem II supporters na de zomer bij meer horecapunten terecht kunnen voor een drankje.' Komende maand stellen we een gedetailleerde planning op om de tijdige voltooiing te waarborgen.

Vak N
Begin december hebben we al aangekondigd dat het extra horecapunt bij vak N in gebruik werd genomen. Vanaf januari zijn ook de nieuwe damestoiletten bij vak N gereed. Dit betekent minder lange wachttijden bij de wc’s en de horecapunten.

Toekomstige uitbreidingen
Het nieuwe leercentrum en de faciliteiten bij vak N zijn slechts het begin van de verbouwing. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zijn ook extra horecapunten en toiletten onder de vakken C, E en J gerealiseerd en zijn er extra toiletten op de stadionring gerealiseerd.

We hopen dat deze verbeteringen bijdragen aan een nog betere wedstrijddagervaring voor al onze supporters. Via deze updates blijven we onze supporters graag op de hoogte houden van de voortgang van de verbouwing.

Bericht delen