Update tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Update tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Supporters met een seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022 worden alsnog tegemoetgekomen voor alle competitiewedstrijden die dit seizoen als gevolg van de coronapandemie gemist worden. Iedere seizoenkaarthouder krijgt naar rato van het aantal gemiste thuiswedstrijden een tegoed waarmee via het bestaande account een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2022-2023 besteld kan worden.  
 
Bij de aanschaf van de seizoenkaart voor het huidige seizoen zijn supporters akkoord gegaan dat Willem II een eventuele tegemoetkomingsregeling pas toepast op het moment dat minimaal zeven thuiswedstrijden gemist zouden worden. De club heeft besloten van die regeling af te zien.   
Seizoenkaarthouders kunnen met het te ontvangen tegoed (in de vorm van een kortingscode) de nieuwe seizoenkaart betalen. Ook mag gekozen worden om geheel van deze vorm van tegemoetkoming af te zien.  
 
Blijk van waardering
Algemeen directeur Martin van Geel: ‘Voorafgaand aan dit seizoen was onze verwachting dat de schade qua gemiste wedstrijden mee zou vallen. Een seizoenshelft verder moeten we helaas concluderen dat we op dit moment al drie thuiswedstrijden zonder de steun van onze supporters gevoetbald hebben. Omdat onze seizoenkaarthouders evenals de club al bijna twee jaar de dupe zijn van de coronamaatregelen en ook zij ervoor gezorgd hebben dat de financiële schade enigszins beperkt is gebleven, vinden wij het gepast om hen volledig tegemoet te komen. Dit als geste en blijk van waardering voor de onvoorwaardelijke steun.’   
 
Voor aanvang van de bestelperiode van seizoenkaarten voor het seizoen 2022-2023 informeren wij alle seizoenkaarthouders over de verdere gang van zaken. 

Willem II - PSV was een van de weinige thuiswedstrijden waarbij supporters aanwezig mochten zijn.

Geert van Erven

Laatste nieuws