Update seizoenkaarten
Fotografie door
Willem II Media

De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij de eerste thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op vrijdag 18 augustus. In totaal hebben 10.644 supporters en sponsors voor dit seizoen een seizoenkaart besteld. Dat is een zeer mooi aantal waar we erg trots op zijn! Binnenkort mag je jouw bestelde seizoenkaart(en) in de brievenbus verwachten!

Afbeelding
vg
De familie Van Gerwen met de eerste seizoenkaart

De Willem II-familie Van Gerwen uit de Tilburgse wijk De Reeshof heeft in mei symbolisch de allereerste seizoenkaart van het seizoen 2023 – 2024 in ontvangst genomen. Tot en met 1 mei konden seizoenkaartverlengers stemmen op drie verschillende kaartontwerpen. De verlengers en stemmers maakten kans op het eerste exemplaar. De familie Van Gerwen was de gelukkige.

Seizoenkaart vóór 10 augustus niet ontvangen?
Mocht jouw seizoenkaart op donderdag 10 augustus nog niet binnen zijn, neem dan contact op met Afdeling Ticketing (ticketing@willem-ii.nl) en vermeld daarin jouw relatienummer en ordernummer. We proberen dan te achterhalen waar eventueel een probleem is ontstaan en zorgen dat jij voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen alsnog jouw seizoenkaart thuis ontvangt.

Ingang vermelding
Mogelijk heb je vragen over de ingangen die vermeld staan op de seizoenkaart(en). Dit heeft te maken met de nog uit te voeren verbouwing van het Koning Willem II stadion in de zomer van 2024, waarbij sectorscheidingen worden geïmplementeerd. Deze ingangen corresponderen dus nog niet met de te nemen ingang van het stadion. Je krijgt komend seizoen nog gewoon op de oude, vertrouwde manier toegang tot het Koning Willem II stadion.

Nog altijd seizoenkaarten beschikbaar
Voor degenen die nog geen seizoenkaart hebben bemachtigd, is dit het perfecte moment om er één te verkrijgen. Je hebt al een seizoenkaart vanaf slechts €173 (vak K). Beleef alle thuiswedstrijden van de Tricolores, bestel jouw seizoenkaart direct in onze ticketshop.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien in het Koning Willem II stadion!

Bericht delen