Tricolores Magazine online

Tricolores Magazine online

Het Tricolores Magazine van dit voorjaar is vanaf nu digitaal te lezen. Welke verhalen zijn te lezen in dit nieuwe magazine? Check hieronder wat je kunt verwachten. 

Braziliaanse Brabander
Een wedstrijdbezoek aan Willem II bracht Bruno Andrade terug op het oude nest. De Braziliaanse Brabander is assistent van Willem Weijs bij O21 en neemt in het Nederlands een groep van zo’n 25 jongens mede aan de hand. ‘Ik heb vorig jaar een knop omgezet. Als trainer van een groep moet je Nederlands praten’, vertelt Bruno zelfs met een zachte G.


Supporter in coronatijd
Ron van Huijkelom, Corné van Laarhoven en Kees Loots zijn seizoenkaarthouder. Al ruim een jaar weert het coronavirus de mannen uit het Koning Willem II stadion. De TV is voor Ron, Corné en Kees noodgedwongen de enige manier om Willem II in lege stadions aan het werk te zien. Hoe ziet het supporter zijn eruit in coronatijd? 


Driess Saddiki
Na Jordens Peters en Freek Heerkens, is Driess Saddiki de langst zittende Willem II’er in de huidige selectie. Onze strijder op het middenveld, van wie onlangs de optie in zijn contract is gelicht, heeft zich binnen maar ook buiten de lijnen ontpopt tot een belangrijke waarde. In dit verhaal vertelt hij onder andere over zijn jeugd, de kleedkamer, familie en het Marokkaanse elftal.


Grasmannen Gerard en Ron
Iedere zomer maakt het biljartlaken van Tilburg plaats voor een woestijnbeeld in het Koning Willem II stadion. Dat betekent dat ‘fieldmanagers’ Gerard Gillis en Ron de Graaf druk in de weer zijn met de realisatie van een nieuwe mat. Wat gebeurt er in zo’n zomer precies met het gras? En waar letten de mannen op wedstrijddagen op? 


Meerrr!
Naast deze onderwerpen lees je in dit Tricolores Magazine interviews met Michel Clausing en Siwa Krol van DHL Parcel (maatschappelijk partner Willem II Betrokken), een verhaal over ons aanstaande officiële jubileumboek, onze trotse partner CWS en in de rubriek Op de Sokkel staan de schijnwerpers op Jos van Son, die ons in 1916 naar de eerste titel schoot. 

Check het magazine hieronder. Veel leesplezier! 

Toin Damen, Geert van Erven

Laatste nieuws