Transfer lonkt voor Jorn Brondeel
Fotografie door
Toin Damen

Jorn Brondeel gaat niet mee op trainingskamp. De doelman heeft van de clubleiding toestemming gekregen om met een andere club in gesprek te gaan over een mogelijke overgang

Op dit moment doet Willem II geen uitspraak over de club waarnaar Brondeel wellicht vertrekt. Mocht Brondeel tot een akkoord komen en definitief Willem II verlaten, dan maken wij dat via onze kanalen bekend. 

Afbeelding
Brondeel

Proefperiode Karami ten einde

De proefperiode van Khalid Karami is ten einde. Hij sloot vrijdagochtend aan bij de groepstraining van Willem II. Karami heeft de club laten weten dat hij van een andere club dermate concrete interesse geniet, dat hij de proefperiode bij Willem II niet wil afwachten en met deze andere club op korte termijn tot een akkoord hoopt te komen.

Cheick Touré 

Bij het trainingskamp in Oisterwijk sluit vanaf vandaag (maandag) de 21-jarige Cheick Touré aan. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord en PSV speelde namens Jong PSV de afgelopen twee seizoenen 48 wedstrijden in de Eerste Divisie. Tijdens deze proefperiode mag Touré zijn kwaliteiten aan Willem II laten zien. 

Elton Kabangu herstelt elders en is er in Oisterwijk niet bij.

Afbeelding
Squadlist

Bericht delen