Trainingskamp eind november in Brunssum
Fotografie door
Toin Damen

Willem II gaat eind november voor een week op trainingskamp. De Tricolores trainen van 28 november t/m 2 december in Brunssum op de velden van eersteklasser BSV Limburgia/Kamerland. 

Vanwege het WK 2022 in Qatar ligt de Keuken Kampioen Divisie na 20 november enkele weken stil. Die periode wordt benut om een kort trainingskamp te beleggen. In de week voorafgaand aan het trainingskamp heeft de selectie van 22 t/m 27 november vrij.Vriendschappelijke wedstrijd

Tijdens het trainingskamp in Brunssum wordt op woensdag 30 november om 19.30 uur een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen BSV Limburgia/Kamerland. Tickets kunnen aan de poort afgerekend worden. Het tarief voor kinderen t/m 12 jaar en 65+ers is € 2,50. Iedereen van 13 t/m 64 jaar betaalt € 5,00 euro entree. De overige trainingsdagen is het trainingskamp voor supporters gratis toegankelijk. 

December

De competitie wordt zondag 11 december hervat met de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Vrijdag 16 december is de laatste wedstrijd van 2022: De Graafschap – Willem II. In de week die daarop volgt heeft de selectie vrij. Dinsdag 27 december begint de selectie aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, waarin Roda JC op vrijdag 6 januari in Tilburg de eerste tegenstander is. 

Bericht delen