Trainingskamp Dag 4: op weg naar Hibernian FC

Op de vierde dag van het trainingskamp in Moncarapacho werkte Willem II toe naar de vriendschappelijke wedstrijd van vrijdag tegen Hibernian FC uit Schotland. 

Bartholomew Ogbeche, Fernando Lewis, Jordens Peters en Dylan Ryan werkten ieder weer aan hun eigen herstel. Ditmaal deden Peters en Ryan hun gym-oefeningen aan de rand van het trainingsveld, zodat ze niets hoefden te missen van de groepstraining van hun teamgenoten. Ismail Azzaoui -  die maandag moest afhaken - sloot gisteren weer aan bij de groep en nam ook vandaag weer volledig deel aan beide trainingen.
 
Beauty
Tijdens de korte, afsluitende middagtraining werd op een half veld elf tegen elf gespeeld. De mooiste treffer kwam op naam van Thom Haye. De middenvelder schoot van grote afstand de bal met de buitenkant van zijn rechterschoen diagonaal in de linkerbovenhoek binnen, waarna enkele teamgenoten de treffer een applausje waard vonden.  

Hibernian FC
Morgenvroeg stappen de Tricolores in de bus voor een korte rit naar Vila Real de Santo António, waar om 14.00 uur (Nederlandse tijd) in het Complexo Desportivo de aftrap is tegen Hibernian FC. Afgelopen dinsdag speelden de Schotten nog gelijk tegen Excelsior: 0-0. 

Via ons Twitter-account kun je de wedstrijd van minuut tot minuut volgen.

Laatste nieuws