Trainingskamp Dag 3: van lange naar korte mouwen

Willem II is alweer over de helft van het trainingskamp. Op de derde dag stond er voor de Tricolores een ochtendtraining en een vrije middag op het programma.

Op het mooie trainingsveld werkte de opgesplitste selectie na de warming-up twee oefeningen af, die ieder onder leiding stonden van trainer Erwin van de Looi en diens assistent Reinier Robbemond. 

Jordens Peters voegde zich dinsdagavond in Portugal bij de groep, al beperkte de aanvoerder zich vanwege zijn blessure woensdagochtend tot oefeningen in het krachthonk.

Twee tegen twee
De training werd afgesloten met een partijvorm met acht spelers en drie keepers, waarbij in afwisselende samenstellingen een twee-tegen-twee-spel tussen de gele hesjes (Sol, Lieftink, Ogenia, Bogaers) en de blauwe (Crowley, Coulibaly, Van den Bogert, Kristinsson) gespeeld werd. De doelmannen verdedigen eveneens in wisselbeurten een doel. Uiteindelijk won Team Geel de wedstrijd met 12-9.

Vrije middag
Tussen de lunch en het avondmaal kregen de spelers de gelegenheid om de middag naar eigen wens in te vullen. Enkele stafleden en spelers kozen ervoor om de dichtbij gelegen Atlantische oceaan op te zoeken. Het merendeel bleef in het Colina Verde resort om te rusten of een potje te tafeltennissen. 

Laatste nieuws