Trainingscollecties verkrijgbaar, fanshop weer open
Fotografie door
Willem II Media

Op Koningsdag opende de Willem II Fanshop haar deuren voor het eerst in het seizoen. Aanwezige supporters konden naast het nieuwe thuis- en uittenue óók de nieuwe trainingscollecties scoren. Deze collecties zijn vanaf heden ook online verkrijgbaar.



De trainingslijn, aftermatch-collectie én warming-up collectie zijn vanaf nu te bestellen in de webshop. De kleding was de afgelopen weken bij de spelers van het eerste elftal al zichtbaar, maar de levering voor de fanshop was vanwege uiteenlopende redenen vertraagd.



Wedstrijd- en trainingskleding in trek

Dat supporters met smart wachtten op de nieuwe trainingslijnen, is op Koningsdag gebleken. Massaal stormde het rood-wit-blauwe leger op de Willem II Fanshop af om de nieuwe collecties te scoren. Omdat de Koningsdag zo massaal bezocht werd en de kleding over de toonbank vloog, boekte Willem II een recordomzet in de fanshop. 



Benieuwd of jouw favoriete item(s) online verkrijgbaar zijn? Klik hier om te shoppen!



Openingstijden Willem II Fanshop

Vanaf heden is de Willem II Fanshop weer volgens reguliere openingstijden geopend; van woensdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur. Daarnaast opent de fanshop voortaan óók op zaterdag haar deuren. Supporters kunnen op zaterdagen tussen 10.00 en 14.00 uur terecht in de winkel om te shoppen.

Bericht delen