Ticketinfo sc Heerenveen - Willem II

Ticketinfo sc Heerenveen - Willem II

Vrijdag 13 december speelt Willem II de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De aftrap in het Abe Lenstra Stadion is om 20.00 uur. Hieronder vind je de ticketinformatie. 

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op vrijdag 13 december een busreis naar Heerenveen. De bussen vertrekken om 16.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion. 

  Vrienden Niet-vrienden Info
Stichting KingZine €19,00 €29,00 Bestel hier
Supportersclub €19,00 €29,00 Bestel hier


Autocombi
Autotickets kosten € 9,00 per stuk. Er geldt een 1-op-2-regeling, oftewel: in iedere auto moeten minstens twee personen zitten. Autotickets bestellen kan alleen online via deze link. Op de wedstrijddag kan je vanaf 18.30 uur bij P5A terecht om te parkeren. Ook kan je hier terecht voor het omwisselen van de autotickets. Je parkeerticket ontvang je per mail uiterlijk op vrijdag 13 december.

Bekijk hier de handleiding voordat je autotickets gaat bestellen. Het is namelijk belangrijk dat iedere ticket wordt geregistreerd op de persoon die ook daadwerkelijk meegaat. Het is voortaan dus niet meer nodig om per e-mail door te geven met wie je in de auto zit. Dit geef je dus al aan bij het bestellen van de autotickets.

Er zijn in totaal 1250 tickets beschikbaar. Deze zijn te koop tot donderdag 12 december 17.00 uur.

Restricties
Let op: het is supporters van Willem II niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen en/of het centrum van Heerenveen te bezoeken. Supporters die tóch het centrum van Heerenveen bezoeken kan de toegang tot het Abe Lenstra-stadion ontzegd worden.

Geert van Erven

Laatste nieuws