Ticketinfo Feyenoord - Willem II

Ticketinfo Feyenoord - Willem II

Op 8 maart speelt Willem II de uitwedstrijd bij Feyenoord. In de Kuip zal om 14.30 worden afgetrapt. Willem II zal worden gesteund door 1200 supporters in het uitvak die daarmee volledig is uitverkocht!

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zondag 8 maart een busreis naar Rotterdam. De bussen vertrekken om 12.30 uur vanaf het Koning Willem II stadion. Het betreft een bus en autocombi.

  Vrienden Niet Vrienden Info
Stichting Kingzine €19,00 €29,00 Uitverkocht
Supportersclub €19,00 €29,00 Uitverkocht

Autocombi (uitverkocht)
Autotickets kosten € 9,00 per stuk. Autotickets bestellen kan alleen online via deze link. Op de wedstrijddag kan je parkeren op eigen gelegenheid. Het omwisselen van je autokaarten gebeurt in het uitvak. Dit is bij poort 61 en 62. Je parkeerticket ontvang je per mail uiterlijk op vrijdag 6 maart.

Het is belangrijk dat ieder ticket per persoon op naam wordt geregistreerd. Het is voortaan dus niet meer nodig om per e-mail door te geven met wie je in de auto zit. Dit geef je dus al aan bij het bestellen van de autotickets.

Parkeren
Supporters met autokaarten kunnen tegen betaling parkeren op parkeerterrein P5C. Deze parkeerkaart kan ook vooraf al besteld worden via de website van Feyenoord

Kaarten zijn te bestellen tot en met vrijdagochtend 6 maart 09.00 uur. Er zijn 1200 kaarten beschikbaar. Willem II vraagt haar supporters om géén vuurwerk mee te nemen en/of af te steken. 

Geert van Erven

Laatste nieuws