Willem II lanceert thuisshirt 2021-2022

Willem II lanceert thuisshirt 2021-2022

Willem II en Robey Sportswear presenteren hét thuistenue waarin de Tricolores in het jubileumseizoen haar wedstrijden spelen. Vanzelfsprekend is het shirt rood-wit-blauw. Het wordt gekenmerkt door mooie details. 

Het shirt heeft een ronde kraag met gouden details met op de achterkant ‘125’, uiteraard verwijzend naar het jubileum. Daaronder staat uit het clublied de zin ‘Het geeft te allen tijde, spelers leeuwenmoed’ en het stadswapen van Tilburg.

Klassieke W
Op de voorzijde prijkt het jubileumlogo. Het patroon in het shirt is gebaseerd op de klassieke ‘W’ uit het clublogo. De uiteinden van de mouwen zijn goud. Op de zijkanten van de witte broeken zijn rode en blauwe accenten aangebracht. Op de achterzijde van de witte sokken staat een verwijzing naar het 125-jarig jubileum. 

Bestel jouw shirt
Het thuistenue is direct in verschillende maten verkrijgbaar in onze webshop en wordt ca. 10 werkdagen na bestelling bezorgd. Uiteraard kun je jouw bestelling ook in de fanshop afhalen indien je daarvoor gekozen hebt en zodra je een afhaalbevestiging ontvangen hebt. 

Helaas is maat M nog niet leverbaar, waardoor deze op dit moment enkel middels een pre-order te bestellen is. Naar de huidige verwachting wordt deze maat in augustus geleverd. 

Toin Damen

Laatste nieuws