Supportersinfo Willem II - Roda JC

Supportersinfo Willem II - Roda JC
Fotografie door
Geert van Erven

In de verte zie je de stadionlampen schijnen, op de route zie je steeds meer rood-wit-blauw en even later ben je er: onze thuishaven. De trappen op, de deuren door en naar jouw plekje. Laat de wedstrijd maar beginnen… vrijdagavond mogen we weer! Wat je over deze wedstrijddag weten moet? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Minuut stilte
Bij iedere eerste thuiswedstrijd in een nieuw jaar herdenken we de Willem II’ers van wie we in het kalenderjaar ervoor afscheid namen. Supporters, vrijwilligers, oud-spelers, sponsoren etc. In het bijzonder staan we stil bij de Willem II’ers die zich voor de club hebben ingezet. Meer daarover lees je hier. 

Afbeelding
Halvesk

Halve seizoenkaart
Een halve seizoenkaart voor nét iets meer dan een half seizoen. 18 van de 38 ronden zijn gespeeld en we hebben nog 11 thuiswedstrijden te gaan. Roda JC-thuis is ons cadeautje aan jou 😉 Wil je dat cadeautje uitpakken? Ben er dan héél snel bij. De halve seizoenkaart kun je namelijk tot en met vrijdag bestellen! De digitale kaart bestel je tot vrijdag 20.00 uur, de fysieke pas kun je tot 15.00 uur bestellen en vanaf 18.30 uur bij het Tickets & Service-punt (hoek Ringbaan – Goirleseweg) afhalen. Direct bestellen? Klik hier.

Liever een los kaartje? Check de opties en tarieven in de Online Ticketshop

Afbeelding
23%korting

23% Nieuwjaarskorting
Over shoppen gesproken: we trappen vrijdag in de fanshop af met (20)23% Nieuwjaarskorting op mutsen, petjes, sjaals en vlaggen. Het kwik tikt rond de aftrap de 10 graden aan. Niet heel koud, ook niet heel warm. Bij twijfel die 23% korting scoren dus! 

Eerste keer? 
Ga jij of je zoon, dochter, kleinkind, etc. voor de allereerste keer naar Willem II? Dat móet vastgelegd worden! Maak een foto, deel ‘m op social media met de hashtag #MijnTricoloresDebuut en wij vereeuwigen jouw stadiondebuut met een mooi aandenken dat je gratis toegestuurd krijgt. Mooi voor op de schouw, vensterbank of boven je bed tegen het plafond! 📸 

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan vanaf vrijdagochtend naar onze liveblog op de website!

Tot vrijdagavond! 

Bericht delen