Supportersinfo Willem II - MVV
Fotografie door
Geert van Erven

In plaats van op de traditionele KKD-vrijdagavond spelen we dit weekend op zondag om 14.30 uur thuis tegen MVV. Op jouw komst naar deze zondagmiddagwedstrijd wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. In de supportersinfo lees je alles dat je weten moet. 

Zomertijd

Allereerst: verzet je klok. Vroeger of later? Onthoud dit ezelsbruggetje: voorjaar = vooruit. Kortom: in de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok dus één uur vooruit. Niet vergeten, anders mis je de eerste helft! 😉 

Via Den Bosch?

Via of vanuit Den Bosch met de trein naar Tilburg? Houd er rekening mee dat er mogelijk geen treinen maar snelbussen rijden. De laatste reisinfo vind je op NS.nl

Laatste kaarten

Wil je nog iemand meenemen? Er zijn nog zo’n 250 tickets te krijgen voor beide lange zijden en de korte zijde (Goirlese kant). Met een grote groep mensen bij elkaar zitten is niet meer mogelijk, met 2 à 3 personen kan wel. Direct bestellen kan hier!

Robey Mega Sale

De uitverkoop met kortingen van 25 tot 40% loopt nog steeds. De verkoop van de rood-wit-blauwe thuisshirts gaat goed, dus wacht niet te lang als jij er graag een wil. Meteen online bestellen? Check alle Robey Mega Sale-aanbiedingen in de webshop.

sale

Bericht delen