Supportersinfo Willem II - FC Utrecht

Supportersinfo Willem II - FC Utrecht

Willem II – FC Utrecht. Alleen winst telt en om ons rechtstreeks te handhaven zien we Fortuna én Sparta het liefst onderuitgaan. Op die andere wedstrijden hebben we geen invloed. In ons uitverkochte eigen huis hebben we dat wel en daarvoor hebben we jouw steun weer heel hard nodig! Wat moet je weten over deze matchday?

Collecte Tilburg Tifosi
Zaterdag was iedereen onder de indruk van de immense sfeeractie van Tilburg Tifosi. Wat een doeken! Om nog vaker van de prachtige acties van deze creatieve supporters te mogen genieten, wordt voorafgaand aan de wedstrijd gecollecteerd. Ook kun je in de fanshop én de webshop het Know your history-shirt scoren, waarmee je automatisch een bedrag doneert. Niet wachten en diréct doneren? Klik hier

Preparty
Vanaf 12.00 uur start buiten de KingSide een preparty. Supporters worden opgeroepen om vanaf 12.30 uur de spelersbus sfeervol te onthalen en vanaf 13.30 uur de tribune op te gaan om al vroeg een fantastische wedstrijdsfeer te creeëren. De laatste thuiswedstrijden hebben we ervaren waar dat toe kan leiden! 

Freek en Driess
Freek speelde tegen Heracles zijn 200ste, Driess kan zaterdag de 100 aantikken. Bij die mijlpalen staan we na de warming-up even stil om Freek en Driess het applaus en respect te geven wat ze na al die wedstrijden dik verdiend hebben. Naar verwachting is dit rond 14.15 uur. 

Fanshop
Onze fanshop is zondag open vanaf 13.00 uur. Nog steeds profiteer je van 50% korting op alle Robey wedstrijd- en trainingskleding. Houd er rekening mee dat niet alle maten meer voorradig zijn. 

Geert van Erven & Toin Damen

Laatste nieuws