Supportersinfo voor de derby
Fotografie door
Geert van Erven

Zondag is het zover: dé derby tegen NAC Breda. In ons eigen Koning Willem II stadion kan Willem II haar ongeslagen reeks voortzetten.

Volle bak
De Tricolores worden zondag gesteund door een vol huis, de publiekstribune is volledig uitverkocht. Op de zakelijke tribune zijn de laatste business seats verkrijgbaar.

Kom op tijd
Vanwege de komst van ruim 14.000 supporters, raden we aan om op tijd naar het stadion toe te komen. Je bent vanaf 13.00 uur welkom om samen met mede-supporters alvast vooruit te blikken op de wedstrijd.

Afbeelding
Merch
Het Robey Willem II Varsity Jacket is vanaf nu verkrijgbaar

Scoor een gedragen shirt
Altijd al een gedragen én gesigneerd wedstrijdshirt willen hebben? Op de shirts die zondagmiddag tijdens de derby gedragen worden, kan vanaf de aftrap via MatchWornShirt geboden worden. De gehele opbrengst van deze veiling gaat naar Willem II Betrokken.

Robey Willem II Varsity Jacket
Deze week presenteerden we in samenwerking met Robey het varsity jacket. Het jacket bevat navy en off-white kleuren met daarnaast in de kraag en mouwuiteinden rode en witte accenten verwerkt om het Tricolores kleurenpallet te completeren. Het Robey Willem II Varsity Jacket is verkrijgbaar van maat 92 tot en met 4XL. Scoor 'm zondag vanaf 13.00 in de fanshop of direct online!

Warmtekachels
De warmtekachels zijn, onder andere vanwege energiebesparing, weggehaald. Wij adviseren supporters in de koudere wintermaanden rekening te houden met de gevolgen van deze ingreep en bij het stadionbezoek bijvoorbeeld warmere kleding te dragen.

Voor de thuisblijvers
De wedstrijd wordt live uitgezonden via ESPN 4. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 14.00 uur. De aftrap van de derby is om 14.30 uur. Ook Willem II Radio (via JUKE) doet rechtstreeks verslag. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf.

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop van de de derby op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar onze liveblog op deze website.

Tot zondagmiddag!

Afbeelding
fans
De derby zondag in een uitverkocht huis

Bericht delen