Supportersclub verrast selectie en staf met geschenk

Supportersclub verrast selectie en staf met geschenk
Auteur
Supportersclub Willem II
Fotografie door
Toin Damen

De Supportersclub Willem II verraste vrijdagmiddag de selectie en staf van Willem II. Voorzitter Jan van den Dries en bestuurslid Jeroen van den Assem overhandigden aan een cadeaupakket met daarin onder andere een rood-wit-blauwe waterfles; het ledengeschenk van de Supportersclub van dit seizoen. 

Het verrassingsbezoek en het geschenk is een samenwerking tussen de Supportersclub Willem II, Amarant en de club. De cadeaupakketjes zijn ingepakt door de cliënten van Serviceteam Willem II – Amarant, die doordeweeks gevestigd zitten in de ruimte van de Supportersclub onder vak M. 

Meerwaarde
Naast het pakketje werd door Jan en Jeroen gesproken over de meerwaarde van de Supportersclub voor haar leden en de club. Zo werd onder andere aan de groep duidelijk gemaakt wat de Supportersclub gedurende een seizoen voor de leden organiseert en hoe het eerste elftal ondersteund wordt, onder meer door het organiseren van busreizen naar uitwedstrijden. Tevens werd het belang van de actuele situatie belicht, onderstreept met het feit dat er in Dordrecht weer sprake is van een vol rood-wit-blauw uitvak. 

De spelers namen de presentjes dankbaar en met een glimlach in ontvangst en hoofdtrainer Kevin Hofland sprak van een ‘mooie geste’ vanuit de Supportersclub richting zijn mannen. Meer over de Supportersclub en Willem II en dit mooie gebaar na de vrijdagochtendtraining lees je op de website van de Supportersclub

Afbeelding
Suppclub