Supporters steken selectie hart onder de riem

Supporters steken selectie hart onder de riem

Met aanvoerder Jordens Peters op het veld sloten de Tricolores woensdagmiddag de laatste training in aanloop naar ADO Den Haag – Willem II af. Kort voor het vertrek van de spelersbus naar een hotel waar de selectie verblijft, werd de selectie door vele supporters toegezongen en toegesproken. 

Het gat tussen nummer 14 (RKC Waalwijk) en de hekkensluiter (ADO) is slechts vijf punten. Vijf ploegen strijden in de laatste twee speelronden om zeer kostbare punten. Zeljko Petrović: ‘Dat is uniek in Nederland, denk ik. Voor neutrale kijkers en media is het een einde om van te smullen, maar als trainer van Willem II kan ik alleen maar bezig zijn met hoe we van ADO kunnen winnen.’ Dinsdag liet Petrović weten het als een voordeel te zien dat de Tricolores als nummer 15 het duel in Den Haag ingaan. ‘Wij hebben handhaving zelf in de hand. Twee keer winnen en we blijven er zéker in.’ 

Supporters
Om 17.30 uur staken vele supporters de selectie op het parkeerterrein voor de KingSide een hart onder de riem. Jordens Peters sprak ze ter afsluiting toe, waarna de selectie de bus instapte. 

Toin Damen, Willem II Media

Laatste nieuws