Succesvolle start van seizoenkaartverkoop

Succesvolle start van seizoenkaartverkoop

Van 28 mei t/m 8 juni konden seizoenkaarthouders hun eigen vaste plek in het stadion voor komend seizoen weer vastleggen. In twaalf dagen tijd hebben maar liefst 6600 supporters hun seizoenkaart verlengd. Dat is (excl. businesskaarten) zo’n 20% meer dan vorig jaar!

KingSide vol
Het zal geen verrassing zijn: alle 2410 seizoenkaarten voor de KingSide zijn uitverkocht. Wij hebben 200 supporters die op de wachtlijst stonden blij kunnen maken met een plek op de KingSide. Alle supporters die op deze wachtlijst stonden, hebben inmiddels per mail bericht gehad. Tijdens de huidige verhuisperiode (nog lopend t/m zaterdag 15 juni, 17.00 uur) kun je nog een plek in een ander vak bemachtigen.

Prijzen
Alle seizoenkaarthouders die uiterlijk 8 juni verlengd hebben, maakten kans op een mooie prijs. Onder hen wordt het nieuwe thuisshirt, nieuwe uitshirt, twee VIP-kaarten voor een thuiswedstrijd en zelfs twee seizoenkaarten verloot! Met de winnaars nemen wij persoonlijk contact op. Alvast gefeliciteerd met jouw mooie prijs!

Nog niet verlengd?
Heb jij jouw seizoenkaart nog niet verlengd? Dan heb je daar tijdens de verhuisperiode de mogelijkheid voor. Let op: het kán zijn dat een andere seizoenkaarthouder jouw plek al ingenomen heeft. In dit geval kun je enkel nog verhuizen naar een andere plek. Indien jouw plek nog vrij is, kun je deze alsnog toe-eigenen.

Beschikbare vakken
De vakken A, B, C (KingSide) en P (Schrobbelèr-vak) zijn uitverkocht. De vakken F, G en M zijn inmiddels zeer goed gevuld. Op de lange zijde is in vak H nog voldoende plek, evenals in de vakken L en N op de korte zijde. Een seizoenkaart voor de vakken LR en LS (achter de plekken voor minder validen) kost slechts 189 euro. Reserveer snel voordat ook deze vakken vol zijn!

Rookvrij
Wil je op de lange zijde en rookvrij zitten? Dan raden wij vak H aan. Vanuit dit vak heb je mooi zicht op het veld en heb je geen last van rokende supporters. Ook het jeugdvak (vak J) en kindervak (vak K) zijn rookvrij. Vanaf het seizoen 2020 - 2021 is het gehele stadion rookvrij

013-actie
Met de 013-actie krijgen alle WII Kings-leden de mogelijkheid een (gratis) seizoenkaart aan te vragen voor het seizoen 2019-2020. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis seizoenkaart krijgt (vak K) in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak. Meer info over deze mooie actie vind je hier

awdd

Laatste nieuws