Steun Oude Glorie bij Rabo Clubkascampagne

Rondom Willem II - FC Utrecht (28 oktober) organiseert 'Oude Glorie Willem II' weer een reünie voor alle voormalig eerste elftalspelers. Om deze reünie mogelijk te maken is de vereniging Oude Glorie Willem II voor een belangrijk deel afhankelijk van sponsorinkomsten. Door tijdens de Rabobank Clubkascampagne jouw stem op Oude Glorie uit te brengen, draag jij jouw steentje al bij! J.

Enthousiasme
Oud-clubarts Jan Vioen is voorzitter van de club voor oud-spelers. ‘We organiseren het gehele jaar diverse activiteiten voor onze oud-spelers en merken dat daar enthousiast op wordt gereageerd. Bij iedere thuiswedstrijd komen veel oud-spelers hun voormalige ploeg aanmoedigen, maar eens in de twee jaar nodigen we alle oud-spelers uit voor een gezellige reünie.’

Steuntje in de rug
‘Zoals de meeste Willem II-supporters wel weten, is mijn zangcarrière beperkt gebleven tot optredens in de spelersbus en vallen de opbrengsten uit de CD-verkoop een beetje tegen’, vervolgt Jan lachend. ‘Daarom ben ik blij dat we met de Rabobank Clubkascampagne een extra centje kunnen binnenkrijgen om al die activiteiten voor de oud-spelers te organiseren.
Alvast bedankt namens alle oud-spelers voor uw stem op Oude Glorie Willem II.’

Stemmen
Wil je weten hoe je jouw stem kunt uitbrengen? Klik hier!

dsf

Laatste nieuws