Statement RVC: Buckens en Scheerlinck stappen op

In een statement van de Raad van Commissarissen (RvC) laten Jack Buckens en Jan Scheerlinck weten hun zetel in de RvC ter beschikking te stellen. Het volledige statement lees je hieronder:

"Woensdag 8 augustus 2018 is de Clubraad van Willem II samengekomen in een extra vergadering. Het onderwerp van bespreking was de verhouding tussen de Clubraad en het Stichtingsbestuur in het conflict tussen het Stichtingsbestuur en de Raad van Commissarissen.

De Clubraad heeft met meerderheid van stemmen het vertrouwen uitgesproken in het Stichtingsbestuur. Daarmee dreigt weer een nieuwe periode van discussie te starten. Dat is niet in het belang van Willem II en het belang van Willem II is uiteindelijk het enige wat telt. Daarom stellen Jan Scheerlinck en voorzitter Jack Buckens per direct hun zetel in de Raad van Commissarissen van Willem II ter beschikking. 

“Wij roepen iedereen op om de handen ineen te slaan en samen ons team de komende wedstrijd enorm veel steun te geven. De aandacht moet gericht zijn op het veld; al het andere is secundair. Wij hopen dat Willem II een fantastisch seizoen tegemoet gaat. Wij hebben daar alle vertrouwen in”.

Jack Buckens en Jan Scheerlinck, 9 augustus 2018'."

awdaw
Jack Buckens en Jan Scheerlinck (fotografie: Toin Damen)

 

Laatste nieuws