Stage lopen bij de Willem II Voetbalacademie?

Stage lopen bij de Willem II Voetbalacademie?

Wil jij een (afstudeer)stage in een topsportomgeving op het hoogste niveau van Nederland? Heb je affiniteit met het helpen en ontwikkelen van trainers en spelers? En bevind jij je in de afrondende fase van je opleiding Bewegingswetenschappen of Sportkunde? Voor het seizoen 2020/2021 is Willem II Voetbalacademie op zoek naar een tweetal versterkingen voor de Willem II Voetbalacademie. 

Bewegingswetenschapper
Binnen de bovenbouw van de Willem II Voetbalacademie worden de trainingen en wedstrijden gemonitord door andere GPS-systemen en hartslagmeters. Deze wijze van data-verzameling moet op een goede wijze geïnterpreteerd en gepresenteerd kunnen worden aan trainers en spelers. Daarnaast worden fysieke testen aangeboden voor de gehele opleiding die voorbereid, uitgevoerd en geanalyseerd moeten worden richting trainers en spelers. Al deze verkregen informatie wordt gebruikt om de jeugdspelers van Willem II Voetbalacademie beter te ontwikkelen op fysiek gebied. Voor het seizoen 2020/2021 zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en getalenteerde bewegingswetenschapper die bovenstaande taken op zich wil nemen.

Bekijk hier het volledige functieprofiel. 

Kracht- en conditietrainer
Binnen de bovenbouw van de Willem II Voetbalacademie worden de trainingen en wedstrijden mede mogelijk gemaakt door een fysiek trainer, die de trainingen ondersteunt en zelf verantwoordelijk is voor het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van fysieke trainingen. Fysieke trainingen worden uitgevoerd om de fysieke gesteldheid van de spelers te ontwikkelen. Voor het seizoen 2020/2021 zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en getalenteerde Sportkundige/ ALO die de trainingen voor de voetbalacademie op zich neemt. 

Bekijk hier het volledige functieprofiel. 
 

Toin Damen

Laatste nieuws