Spieringhs officieel selectiespeler

Spieringhs officieel selectiespeler

Wesley Spieringhs is definitief speler van de A-selectie van Willem II. De 19-jarige middenvelder kende dit seizoen zijn doorbraak in het eerste elftal en kwam tot op heden in achttien officiële wedstrijden in actie. 

Spieringhs genoot vanaf 2012 de RJO Willem II/RKC. Twee jaar later, na het opheffen van die regionale jeugdopleiding, sloot de Goirlenaar aan bij de Willem II Voetbalacademie. Afgelopen zomer werd Spieringhs in de voorbereiding op dit seizoen bij de selectie gehaald. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen VVV Venlo maakte hij zijn officieuze debuut. Bij de openingswedstrijd van het seizoen in Heerenveen viel hij in de slotfase in en tegen AZ maakte hij in Alkmaar zijn officiële basisdebuut. 

MAX Luxury Menswear kleedt alle selectiespelers, stafleden en medewerkers van Willem II. 

Complimenten
Joris Mathijsen: ‘Wesley is een mooi voorbeeld van onze visie over het opleiden van eigen jeugd. Hij is een getalenteerde jongen uit de regio die hard heeft willen werken om het eerste elftal te bereiken. Naast Wesley verdient ook onze voetbalacademie complimenten voor het wederom erin slagen een jeugdspeler de stap naar het eerste elftal te laten zetten. Daar mogen we allemaal trots op zijn.’ 

Willem II Media

Laatste nieuws