Speel de 'Jacht op Jordens'!

Speel de 'Jacht op Jordens'!

Vandaag verscheen op social media het bericht dat we onze aanvoerder Jordens Peters kwijt zijn. Maar... maak je geen zorgen: Jordens blijft komend seizoen gelukkig gewoon bij de club, maar hij is er wel vandoor met de sleutel van de fanshop. Aan jou de taak om de geheime locatie van Peters te ontgrendelen, zodat wij ons nieuwe thuistenue kunnen presenteren! 


De geheime locatie van Jordens wordt ontgrendeld wanneer supporters vijf spellen voltooien. Na elk spel ontvang je een code, waarmee je het volgende spel kunt starten. Zodra vier spellen zijn voltooid, wacht enkel nog de uitdaging om de code te kraken en daarmee de locatie van Jordens te ontgrendelen. Wanneer je een spel niet haalt of onvoldoende punten scoort, kun je het spel opnieuw starten.

Shirtpresentatie
Zodra de locatie van Jordens is ontgrendeld, wordt hij opgehaald en naar het Koning Willem II stadion gebracht. Daar presenteert hij het gloednieuwe thuisshirt en opent hij de fanshop. De verwachting is dat dit tussen 14.30 uur en 15.15 uur plaatsvindt. Via de button onderaan dit bericht kun je meespelen om de locatie van Jordens Peters te ontgrendelen!

Win een nieuw thuisshirt
De (0)13 supporters die de locatie het snelst ontgrendelen en de beste score hebben behaald, winnen een gloednieuw thuisshirt met gratis bedrukking. De winnaars ontvangen hierover een persoonlijke e-mail.

Gratis bedrukking
Lukt het onze supporters binnen twee uur om de locatie van Jordens te ontgrendelen? Dan ontvangt iedere supporter alleen vandaag bij aankoop van een nieuw thuisshirt gratis bedrukking.

Koopavond in fanshop
De fanshop is vandaag vanaf het moment van de presentatie tot 20.30 uur geopend. Donderdag en vrijdag is de fanshop weer volgens reguliere tijden geopend (13.00 – 17.00 uur).
Houd onze social mediakanalen vandaag goed in de gaten voor de laatste updates!

Jules van Iperen

Laatste nieuws