Speciale aanvoerdersband voor halve finale bekertoernooi

Speciale aanvoerdersband voor halve finale bekertoernooi

Speciaal voor de halve finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi is door De Kruikenzeiker een aanvoerdersband voor de captain van Willem II ontworpen.

Op deze aanvoerdersband staat een afbeelding van Koning Willem II, het affiche van de halve finale én de seizoenen waarin de Tricolores de beker wonnen (1943/1944 en 1962/1963). 

Inschrijven
De bijzondere aanvoerdersband is uiteraard ook te koop! Deze band kan tot zondag 17.00 uur op inschrijving besteld worden. Inschrijven kan hier online of door het formulier dat bij de receptie en fanshop in het stadion ligt in te vullen. Schrijf je jezelf in? Dan krijg je 10% korting op de aankoopprijs van € 9,95. 

Woensdag op voorraad
Vanaf woensdag 28 februari (de wedstrijddag) kun je de band op vertoon van jouw legitimatiebewijs tussen 09.00 en 13.00 uur betalen en afhalen bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Vanaf 13.00 uur totdat de laatste bus naar Rotterdam vertrekt kun je de aanvoerdersband betalen en afhalen in de fanshop. Wil je de band zonder inschrijving hebben? Kom dan vanaf donderdag 1 maart naar de fanshop (13.00 - 17.00 uur).

Maak kans op dé band
Schrijf je je vóór aanstaande zondag 17.00 uur in, dan maak je automatisch kans op dé gedragen en gesigneerde aanvoerdersband die onze aanvoerder tijdens de halve finale draagt!

band
 

Laatste nieuws