Seizoenkaartenteller loopt flink op

Seizoenkaartenteller loopt flink op

Sinds het begin van de verlengperiode voor seizoenkaarthouders, tweeënhalve week geleden, hebben 5608 supporters een nieuwe seizoenkaart besteld. Daarmee wordt het totaalaantal van vorig jaar na de verlengperiode nu al overtroffen.

Na de hele verlengperiode in 2019 verlengden 5519 supporters hun seizoenkaart. De huidige verlengperiode loopt tot en met dinsdag 2 juni. Dat uitgerekend in deze tijd dit record gebroken wordt is erg bijzonder. Daarvoor willen wij iedereen die een seizoenkaart verlengd heeft bedanken! 

KingSide bijna vol
Van deze 5608 seizoenkaarthouders hebben 2169 supporters een plek op de KingSide. Dat betekent dat van de bijna 700 supporters die op de wachtlijst voor de KingSide staan, een groot deel genoegen moet nemen met een seizoenkaart voor een ander vak. 

Verlengperiode verlengd
Vanwege Pinkstermaandag (1 juni) is aan de verlengperiode één dag toegevoegd. Daardoor kun jij jouw seizoenkaart tot dinsdag 2 juni (23.59 uur) verlengen. Dat kan dinsdag 2 juni ook bij stadionreceptie van 09.00 tot 13.00 uur. 

Verhuisperiode en vrije verkoop
Van 4 t/m 11 juni kunnen seizoenkaarthouders die naar een andere plek willen hun ‘verhuizing’ doorgeven. Op maandag 15 juni begint de vrije verkoop. Klik hieronder voor meer informatie. 

-

Laatste nieuws