Scoor de Stoere Kerels-Vaderdagbox!

Scoor de Stoere Kerels-Vaderdagbox!

‘Zucht… wat moet ik pa dít jaar geven?' Op die vraag hebben Bonheur Horeca Groep en Willem II hét antwoord: de Stoere Kerels-Vaderdagbox! En hoe stoer is het dat je die óp vaderdag (21 juni) met jouw vader ophaalt in de Tricolores Drive Thru!

Is jouw vader een stoere kerel, supporter van Willem II of houdt hij van een biertje? Dan is de Stoere Kerels-Vaderdagbox dit jaar hét Vaderdagcadeau. Je scoort de box voor €24,50 en een deel van de opbrengst gaat naar Willem II Betrokken

Wat zit erin? 
- Vier Tilburgse speciaalbieren i.s.m. Stadsbrouwerij 013 en Kraft Bier (alcoholvrij is ook mogelijk)
- Een toegangsticket voor een Eredivisie-thuiswedstrijd naar keuze (m.u.v. Ajax, PSV, Feyenoord)
- Een borrelmix verzorgd door Prins Heerlijk
- De Willem II Vaderdagsjaal (mijn vader is: de beste én de gekste!)
- Give-away van hoofdsponsor DESTIL

De Tricolores Drive Thru
De Stoere Kerels-Vaderdagbox haal jij samen met je vader op in de Tricolores Drive Thru bij het Koning Willem II stadion. Een ervaring die vader én zoon/dochter voor altijd samen blijven herinneren. Wat je kunt verwachten, dat blijft nog een verrassing!

Praktische informatie
Ophalen kan op zondag 21 juni tussen 10.30 en 12.30 uur in tijdsblokken per kwartier. Betalen gaat middels een betaalverzoek per SMS-bericht. Klik hieronder voor meer informatie en het scoren van de Stoere Kerels-Vaderdagbox! Je kunt de box bestellen tot vrijdag 19 juni (12.00 uur). 

Toin Damen

Laatste nieuws